DBI

Bemutatkozás

A DBI Ingatlanhasznosító Kft. 2004 óta, a cégcsoporthoz tartozó Bellimmo Ingatlanhasznosító Kft. 2010 óta van jelen a magyarországi ingatlanpiacon.

Cégünk 10Mrd Ft saját tulajdonú ingatlanportfólióval rendelkezik, melyek számát folyamatosan növeljük. Minden ingatlanunkat saját, 23 fős csapatunk által üzemeltetjük és adjuk bérbe.

Portfoliónk igen széleskörű. Megtalálható kínálatunkban: ipari telephely, logisztikai központ, kereskedelmi üzlet, lakásiroda, irodaház, parkoló, fejlesztési területek.

Első projekt munkánk (2005-2007) Budapest, XIII. Szegedi út 7. szám alatti társasház volt. Garázsbeállókkal, és lakással is rendelkezünk a házban, így ennyi év távlatában, saját tapasztalatunk alapján is állíthatjuk, hogy sikerrel zártuk a fejlesztést.

Bérlői partnereink között nagy múltú, tőkeerős magyar cégek és vállalkozások vannak.

Örömünkre szolgált többek között az egyik, logisztikai szolgáltatást végző partnerünk részére csarnokot fejleszteni, melyet tulajdonunkban lévő telken valósítottunk meg, bérlőnk határozott elképzelései alapján. A projekt 2018-ban valósulhatott meg. Ezúton is köszönjük belénk fektetett bizalmukat. Elégedettségük számunkra a legnagyobb érték.

Az utóbbi években a projekt fejlesztések felerősödtek cégcsoportunknál. Nem csak bérlőink nagyobb terveit segítettük megvalósítani, de több, elegáns, budapesti lakásiroda megvalósulásán is dolgoztunk/dolgozunk.

2018-as évben sikerült portfoliónkat egy impozáns, A kategóriás, Budapest, XI. kerületi, Bartók Udvar irodaházzal is bővítenünk.

Beruházásaink, fejlesztéseink és ingatlan vásárlásaink sikere nagyban köszönhető ezeknek a kiemelkedő partneri kapcsolatoknak. Tevékenységünket az ország egész területén végezzük, Debrecentől kezdve Budapesten keresztül Kaposvárig.

Ingatlan kínálatunk

Saját ingatlan portfóliónkon belül sokféle ingatlan bérbeadásával foglalkozunk, kínálatunkban szerepel iroda, üzlethelyiség, raktár, műhely és szabadterület. Meglévő ingatlanjaink mellett folyamatosan figyeljük a piacot, értékeljük azokat az ingatlanokat, melyekről ajánlatot kapunk akvizíció céljára. Ingatlan kínálatunkat megtekintheti, ha klikkel a tovább gombra vagy a főmenüben az Ingatlanjaink címszóra.

Csapatunk

Cégünk munkavállalói minden nap azért dolgoznak, hogy a bérbeadás, az üzemeltetés, az ügyfél kezelés minél gördülékenyebben tudjon működni. Napi feladataink mellett naprakész információkkal rendelkezünk a piaci igényekről, elvárásokról. Munkatársaink aktív, sok éves ingatlan szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mely által az igények feltérképezésében, a gyakorlati kérdések megválaszolásában igyekeznek az irányunkba felmerülő elvárásokat az igényekhez igazítani.

Szolgáltatásaink

Irodáink és telephelyeink különböző szolgáltatásokat tudnak biztosítani bérlői felé mind Pesten, mind pedig vidéken. Általánosságban a 24 órás portaszolgálat, őrzés-védés, CCTV, kiépített kamera rendszerek, sorompók jelen vannak az ingatlanjainkon. A bérbeadáson felül, saját karbantartó csapattal minden helyszínen jelen tudunk lenni. Ingatlanjaink sokszínűség kínálata alapján nem csak irodát és tárgyalót bérelhet, hanem parkolóhelyeket, őrzött mélygarázsban, raktárt, műhelyt és szabad területeket is. Nálunk közös területi szorzó nincs.